[en]

Тук може да поканите свои приятели на партия бридж. Съберете ги и поиграйте, както в доброто старо време.

Това е тестова версия и Вашите предложения са особено ценни сега. За предложения или помощ посетете форума на играта или се свържете директно:

поща   СкайпMy status

На дъската тук може да оставите съобщение за посетителите на "ХЛО бридж", напр. покана за среща.

За да се включите:
Изберете маса, попълнете полето за име и щракнете върху бутон с избраната позиция около масата.

По време на играта имате възможност да общувате с участниците чрез конзола за разговори (chatbox). Ако желаете, тук можете да попълните и полето с вашето SKYPE име. Това ще позволи на останалите играчи да се свържат и гласово с Вас.(Опцията е веменно недостъпна.)

онлайн бридж новини

15 януари 2008
Конзолата за разговори (чат-стая) по време на игра е готова. Най-после ХЛО-бридж се сдоби с ценно средство за общуване между бриджорите.

2 октомври 2007
Готов е форумът на играта, където можете да споделите мнения, предложения и потърсите помощ както за онлайн играта на сайта така и за бриджа.

27 септември 2007
Хомо луденс онлайн - Бридж е вече в списъка на "Great Bridge Links" - един от най-информативните бридж-сайтове в мрежата.

HLO вер. # 0.5.20100125.0

статус на масите към   часа
обновяване всеки сек. или тук

Няма играчи онлайн?
"Хомо луденс онлайн бридж" стартира ако са запълнени и четирите позиции около масата. Ако за момента нямате партньори, все пак можете да получите представа за интерфейса на играта като на свободна маса влезете от четирите й позици. Браузърът ви ще отвори четири отделни прозореца - по един за всяка позиция. Състоянието им се осъвременява в зависимост от вашите анонси.

Copyright © 2006-2010 Огнян Калайджиев · Всички права запазени